nätverksinstallation Stockholm

Nätverksinstallation i Stockholm för företag och privatkunder

Alldeles oavsett om den plats på vilken du önskar utföra en nätverksinstallation i Stockholm är ett kontor, en lagerlokal eller en privatbostad, kommer du att vilja ha ett pålitligt och stabilt trådlöst nätverk. Det är dock så att en stark och tillförlitlig WiFi-signal kan vara svår att få till. Vi kan hjälpa till att diagnostisera och avhjälpa dina befintliga WiFi-problem. Våra skickliga nätverksinstallatörer kan förse dig med support samt den nätverksutrustning som krävs för att få bukt med de problem som du upplever.

Problem med WiFi kan härledas till någon av flera möjliga orsaker. Några av de vanligaste källorna till dåliga WiFi-uppkopplingar inkluderar följande:
● Radiostörningar orsakade av närbelägna accesspunkter eller annan utrustning
● Fysiska hinder såsom väggar, dörrar, glas etc.
● Felaktigt installerade accesspunkter, routrar, switchar eller annan nätverksutrustning.
● Felaktig kabeldragning som förhindrar accesspunkten från att ansluta till internet
● Mindre bra placering av accesspunkter i fastigheten

Bra WiFi får man istället genom gedigen kunskap och bra planering. Vi kan tillhandahålla bägge dessa delar. Vi har tillsammans mångårig erfarenhet av att installera kundanpassade trådlösa nätverkslösningar, och vi erbjuder nätverksinstallation i Stockholm för såväl företag som privatpersoner.

 
Bra villkor när du anlitar en nätverkstekniker från oss
– Vi erbjuder kostnadsfria besök ute hos dig och felsöker kostnadsfritt ditt WiFi och nätverk. Samt ger konsultation kring hur du kan förlänga WiFi i ditt hem eller på ditt företag.
– Du får ett fast pris att tacka ja eller nej till, tackar du nej behöver du inte betala något. Tackar du ja nyinstallerar eller optimerar vi ditt nätverk & WiFi direkt på plats, då vi alltid har med all utrustning som kan behövas.

Kontakta oss via telefon eller epost så hjälper vi dig!
Du kan även boka en tid direkt via vår interaktiva bokningskalender längre ner på sidan.

08 400 117 26
Kontakt@tradlost-natverk.se

Boka nätverkssupport – KLICKA HÄR

 

 
nätverksinstallation Stockholm
 

Våra skickliga nätverkstekniker får toppbetyg av våra kunder

Vi är stolta över att ha fått kundbetyget 4,8 av 5,0 i över 100 st rekommendationer från Reco.

 

 

Så går en nätverksinstallation i Stockholm utförd av oss till

När vi utför en nätverksinstallation i Stockholm börjar vi med att göra en kartläggning av förutsättningarna. Denna hjälper oss att planera positioneringen av utrustning såsom accesspunkter, switchar och routrar. Vi avgör hur radiosignalen kommer att påverkas av din specifika omgivning. Vårt skickliga team av nätverksinstallatörer kan sedan installera den trådlösa utrustningen på plats hos dig.

En typisk nätverksinstallation i Stockholm innefattar följande (och ytterligare) moment:
● En komplett kartläggning för att avgöra vilka som är de bästa positionerna att placera ut och installera trådlösa accesspunkter på.
● Dragning av nätverkskabel.
● Konfigurering av nätverket, till exempel anslutning av det nya WiFi-nätverket till befintlig infrastruktur.

Vi vill alltid börja med att besöka dig för att utföra en kartläggning av den trådlösa miljön och med egna ögon se de problem som nätverket står inför. Om vi installerar ett nytt nätverk kontrollerar vi byggnadens material och konstruktion. Genom att göra ett gott förberedande arbete och planera för installationen kan vi säkerställa att designen av nätverket optimeras för platsens specifika förutsättningar.

När det är dags att utföra själva installationen av nätverket har vi med oss alla verktyg och utrustning som krävs för jobbet. Vi kommer till och med hjälpa dig att ansluta alla enheter i din bostad eller på ditt kontor till ditt nya trådlösa nätverk. Om installationen rör ett WiFi som ska täcka ett större område, kan vi förse dig med detaljer kring de datum som vi kommer att befinna oss på platsen samt det arbete som ska utföras.
 

Därför bör välja oss för din nätverksinstallation i Stockholm

Det tar många år att samla på sig tillräckligt mycket erfarenhet för att på rätt sätt kunna integrera alla de element som krävs för en utmärkt WiFi-upplevelse. Installatören behöver dra kablar och designa nätverket utifrån den unika fysiska miljö som det ska förse med WiFi. Vi är med dig genom hela processen från konsultation till införskaffandet av utrustning, installation av densamma samt support. Detta gör att vi skiljer oss åt från många andra företag i branschen.

Vi inleder alltid varje nytt projekt genom att utföra en komplett kartläggning av den omgivning i vilken nätverket ska fungera. Vi identifiera potentiella hinder och skräddarsyr designen av nätverket utifrån dina specifika behov.

Oavsett om du vill sätta upp ett trådlöst nätverk i din privata bostad eller vill utföra en nätverksinstallation i Stockholm i en stor lagerlokal, har vårt team den erfarenhet och kunskap som krävs för jobbet.
 

Fördelarna med professionella nätverksinstallationer

Fördelarna med att få en professionellt utförd nätverksinstallation i Stockholm är förstås flera och innefattar bland annat dessa:
● Ökad skalbarhet. Du kan vid behov på ett enkelt sätt lägga till ytterligare utrustning i nätverket eller fler accesspunkter.
● Snabb och flexibel installation. Vårt team av nätverksinstallatörer kan erbjuda flexibilitet i samband med installationen av nätverket. Vår installationsprocess är beprövad och vi utför all nödvändig planering i samband med vårt initiala möte med dig. När det är dags att börja jobba på plats är vi därför helt förberedda och utför installationen av nätverket inom den givna tidsramen.
● Bättre täckning. Vi anpassar vår konfigurering av nätverket utifrån ditt behov och de förutsättningar som din fastighet erbjuder. Det trådlösa nätverk som vi levererar kommer därför att täcka alla de ytor som erfordras, oavsett om det aktuella nätverket ska installeras i en bostad, på ett lager, i ett kontor eller på en helt annan yta.

Vi utför allt från kabeldragning till inkoppling av skrivare, servrar och övervakningssystem med finess. När du beställer en nätverksinstallation i Stockholm av oss kan vi även erbjuda dig ett serviceavtal som gör att du slipper oroa dig för uppdatering av nätverket samt dess säkerhet. Boka tid för en konsultation eller ring/mejla oss för mer information!

 
nätverksinstallation Stockholm
 

Boka tid med en nätverkstekniker för hjälp med din nätverksinstallation inom Stockholms län

Kontakta oss för att få hjälp med din planeringen och design av ditt WiFI & nätverk, samt kabeldragning och inkoppling av utrustning i nätverket, såsom övervakningssystem, servrar och skrivare mm. Boka tid direkt via den interaktiva kalendern nedan, alternativ ring eller mejla oss för mer information om de tjänster som vi tillhandahåller!
 
– Förstabesök hos kunder inom en fyramilsradie från Stockholms centrum är alltid kostnadsfria.
– Efter att vi gått igenom ditt nätverk på plats hos dig får du ett förslag till åtgärder och ett kostnadsförslag för att förstärka WiFi signal hemma eller på din arbetsplats.
– Väljer du att tacka nej behöver du inte betala för vårt besök. Tackar du ja åtgärdar vi ditt nätverk och WiFi omgående.

 
boka tid
 
Krångligt? Ring eller mejla oss istället.
08 400 117 26
Kontakt@tradlost-natverk.se